Dressyr

Hej!
Red idag ett dressyrpass på Tb inför träningen imorrn!
Han var fin och samarbetsvillig när vi började och började slappna av, så jag fattade galopp. Han var fin även om jag fick bromsa men samtidigt jobba honom.
Men sedan efter att jag galopperat så studsade han och stegrade sig och var rent ut sagt fjantig. Han gjorde det enbart för att testa om han kunde slippa arbete och testa mig.
Han gick sedan bra och slutade med det, gick fint och avslappnat i både trav och galopp. Han var så fin. Han höll sig kvar i formen i alla tempoväxlingar, avgångar och när jag bytte varv och i galoppen.
Skrittade sedan ett tag och red lite flytta i sidled. Började sedan galoppera på fyrkantsspåret och lät honom gå i sin egen takt. Vad gör då ponnyn? Han sätter igång med att steppa och fjanta sig.
Men red loss det ännu en gång, även om jag inte fick det lika bra som innan. Men var glad att han bara skrittade på och var på marken utan att flytta runt och steppa;)
Red sedan ut till åkern för att galoppera. Det är en sak jag måste träna på: Släppa honom på stora områden. Stora maneger eller paddockar är ingen storfavorit bland oss precis:)
Nä, nu ska jag sova, upp 7.00 imorrn och träning 8.30!
Go natt! =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus